Certifikater

Veggie

Indeholder ingen ingredienser fra dyr. Mulig undtagelser: mælk, æg, honning og bivoks.


Vegan

Indeholder ingen ingredienser, der stammer fra dyr og ikke er fremstillet ved brug af animalske komponenter.


IFS Food

IFS står for International Food Standard og er specielt designet til fødevareindustrien, der leverer egne mærkevarer til kommercielle virksomheder. Det fungerer som en ensartet kontrol af fødevaresikkerhed og producentens kvalitetsniveau og overstiger langt de kvalitetsstandarder, der kræves ved lov.


EU Organic

Biocertifikatet anerkender virksomheder, der opfylder kravene i EU -forordningen om økologisk landbrug.


Fairtrade Cocoa

At sælge mere kakao på Fairtrade -vilkår gør det muligt for Fairtrade -producenterne at få langt bedre handelsbetingelser, stimulere sociale forandringer og engagere sig i miljøbeskyttelse. 

Læs mere: info.fairtrade.net/sourcing


Komposterbar

"Seed" symbolet er et registreret varemærke af European Bioplastics e.V. i Europa. Det viser, at et produkt er certificeret industrielt komposterbart i henhold til den europæiske standard.


Metal Recycles Forever

Tinplader kan genbruges gentagne gange uden forringelse af kvaliteten og har den højeste genanvendelsesgrad med over 90% af alle emballagematerialer i årevis. Hvert genbrugt ton metalemballage sparer op til to tons råmateriale og reducerer dermed energiforbruget med 95 %. (Kilde: VMV)


RPP

R-PP plasten til vores indlæg er ikke et komposterbar materiale, men et mono-materiale. Det betyder, at den er 100% genanvendelig og har en Regrind på 45%

Regrind plastic, eller "genanvendt plast," er plastmateriale, der er blevet genanvendt eller genbrugt. Det er fremstillet ved at tage brugt plast, som f.eks. kan komme fra produkter eller emballage, og derefter bearbejde det til små partikler eller granulater. Disse granulater kan derefter bruges som råmateriale til at producere nye plastprodukter.

Genanvendelse af plast er en vigtig bæredygtig praksis, da det hjælper med at reducere behovet for at udvinde nye råmaterialer og mindsker mængden af affald, der ender i lossepladser eller i naturen. Det hjælper også med at mindske miljøpåvirkningen af plastproduktion og fremmer en mere cirkulær økonomi.


Papir / Karton

Vores certificerede promo-emballage lavet af papir og pap