Certifikater

Veggie

Indeholder ingen ingredienser fra dyr. Mulig undtagelser: mælk, æg, honning og bivoks.

Vegan

Indeholder ingen ingredienser fra dyr og ikke fremstillet ved brug af nogen dyrekomponenter.

IFS Food

IFS står for International Food Standard og er specielt designet til fødevareindustrien, der leverer egne mærkevarer til kommercielle virksomheder. Det fungerer som en ensartet kontrol af fødevaresikkerhed og producentens kvalitetsniveau og overstiger langt de kvalitetsstandarder, der kræves ved lov.

EU Organic

Biocertifikatet anerkender virksomheder, der opfylder kravene i EU -forordningen om økologisk landbrug.

UTZ

UTZ -kvalitetsstemplet bekræfter, at afmærkede produkter fremstilles kun ved hjælp af komponenter fra bæredygtigt landbrug.

Fair Trade

At sælge mere kakao på Fairtrade -vilkår gør det muligt for Fairtrade -producenterne at få langt bedre handelsbetingelser, stimulere sociale forandringer og engagere sig i miljøbeskyttelse. 

Læs mere: info.fairtrade.net/sourcing

Komposterbar

Produkter, der er mærket med det komposterbare "frø" -symbol, opfylder kravene i DIN EN 13432 og er fuldstændigt bionedbrydelige.

FSC

Bæredygtig og 100% genanvendelig. FSC står for fremme af miljøvenlig, socialt fordelagtig og økonomisk levedygtig forvaltning af vores skove. Benyt FSC-pap for en skånsom håndtering af skovressourcerne.

Metal Recycles forever

Tinplader kan genbruges gentagne gange uden forringelse af kvaliteten og har den højeste genanvendelsesgrad med over 90% af alle emballagematerialer i årevis. Hvert genbrugt ton metalemballage sparer op til to tons råmateriale og reducerer dermed energiforbruget med 95 %. (Kilde: VMV)